Pasta met kip broccoli pesto en mascarpone

Pasta met kip broccoli pesto en mascarpone

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke romige pasta met goudbruin gebakken kip, broccoli en een homemade sausje van mascarpone en pesto. Bestrooid met gegrilde pijnboompitten voor die extra crunch. Een smaakvol gerecht dat in een handomdraai op tafel staat!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta met kip broccoli pesto en mascarpone op tafel.

  1. Snijd kip en broccoli. Zet de pasta op, bij voorkeur in een stoompan zodat de broccoli erbovenop kan stomen en bijtgaar wordt.
  2. Bak de kip in een pan tot het mooi goudbruin en gaar is. Voeg een half bakje mascarpone en minstens een half potje pesto toe.
  3. Grill de pijnboompitten lichtjes.
  4. Giet de pasta en broccoli af en voeg ze toe aan de pan met kip en pestosaus.
  5. Voeg naar smaak peper en zout toe en serveer het gerecht met de gegrilde pijnboompitten eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Gevogelte Broccoli