Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Kipfilet en spitskool uit de wok op tafel.
- Snijd de kipfilet in blokjes. Maak de spitskool schoon en verwijder de stronk. Snijd de spitskool in smalle reepjes. Snijd de prei en bosui in smalle ringetjes en was ze goed. Snipper de knoflook en ui.
- Meng de kipfilet met de ketjap, sambal, gemberpoeder en knoflook. Laat ongeveer 30 minuten marineren. Verwarm olie in de wok. Bak de kipfilet hierin al omscheppend aan voor ongeveer 3 minuten. Bak de ui, prei, paprika en kerriepoeder nog 2 minuten mee.
- Voeg de spitskool toe en bak ook enkele minuten mee. Giet de bouillon erbij en laat de spitskool zonder deksel ongeveer 10 minuten stoven. Schep af en toe om. Breng op smaak met zout en peper. Bind eventueel het vocht met wat maïzena. Garneer de kipfilet en spitskool uit de wok met ringetjes bosui.