- 96 g Paaseitjes
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Paas cupcakes op tafel.
- Verwarm de oven voor op de aangegeven temperatuur. Plaats papieren vormpjes op de bakplaat.
- Snijd de boter in blokjes en mix het tot een gladde massa. Voeg de eieren en de melk toe en meng goed.
- Voeg het bakmeel en de suiker toe en klop het geheel gedurende 3 minuten tot een egaal, luchtig beslag.
- Vul de vormpjes iets meer dan de helft en bak de cupcakes gedurende 20 minuten in de oven. Controleer met bv een satéprikker of de cupcakes droog zijn van binnen.
- Smelt de chocolade op een laag vuur au bain-marie. Blijf regelmatig roeren. Gebruik een kom met ijswater om het kookproces te stoppen. Let op dat melk- en witte chocolade niet aanbranden en goed geroerd worden.
- Verdeel het glazuur over de cupcakes en strijk het glad met een (met kokend heet water natgemaakt) mes. Laat het glazuur opdrogen.
- Klop de slagroom stijf met advocaat, poedersuiker en klop-fix en schep het in een spuitzak met stervormig mondje.
- Spuit op elke cupcake een mooie toef advocaatroom en decoreer elke toef met 3 smaken chocoladepaaseitjes.