Rode hete thai bief met cashews

Rode hete thai bief met cashews

Smulweb imageSmulweb

Deze rode hete Thai bief met cashews is een feestje op je bord. Met bok choy en paprika in een saus van kokosmelk, kerry, vissaus en bruine suiker. Geserveerd met rijst en knapperige cashewnoten.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Rode hete thai bief met cashews op tafel.

  1. Braad de biefstuk strips aan in een beetje olie. Haal ze uit de koekenpan en zet ze apart.
  2. Voeg de kerry en de kokosmelk toe aan de pan en breng het aan de kook op hoog vuur. Laat het vervolgens op laag vuur sudderen gedurende 5 minuten.
  3. Voeg de bruine suiker en vissaus toe en sudder nog 2 minuten.
  4. Voeg de bok choy en paprika toe en kook ze tot ze gaar zijn.
  5. Voeg de maizena toe aan de rest van de kokosmelk en meng goed. Voeg dit mengsel langzaam toe aan de rest van de saus.
  6. Voeg de biefstuk weer toe en laat langzaam doorverwarmen.
  7. Voeg de koriander en cashewnoten toe en roer door de saus.
eet smakelijk