- 333 g Wildzwijnbiefstuk
- 334 g Konijndijfilet
- 100 g Knolselderij
- 10 g Jumbo Tijm
- 2 Ontbijtkoek
- 150 el Water
Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Stoofschotel van wild op tafel.
- Leg/zet alle ingrediënten, grondstoffen en materialen van tevoren klaar.
- Snij alle groenten klein.
- Snij de ontbijtkoek in kleine blokjes.
- Smelt de boter en bak hierin de stukken vlees aan tot het mooi bruin is.
- Voeg alle gesneden groenten en kruiden toe en smoor het enkele minuten licht aan.
- Voeg de tomatenpuree toe en laat het 1 minuut meesmoren.
- Voeg de ontbijtkoek toe.
- Voeg de bloem toe onder voortdurend roeren.
- Zet het vuur laag en voeg daarna alle vochtdelen toe.
- Breng het geheel al roerende aan de kook en laat het op een zacht vuur gaar smoren
- dit duurt afhankelijk van het soort vlees 1 tot 2 uur.