Hartige borrelsoesjes met tonijnvulling recept
7 okt 2003 Heerlijke zelfgemaakte soesjes met een hartige tonijnvulling. Goed voor te bereiden dus een prima buffetgerecht of borrelhapje.
Vergelijkbare recepten zoals Hartige borrelsoesjes met tonijnvulling
Stap-voor-stap soezen bakken
variatietip: Hartig gevuld voor bij de borrel: vul kleine soesjes bijvoorbeeld met paté of met zelfgemaakte of kant-en-klare salades, zoals eier-, asperge-, tonijn- of ...
Vergelijkbare recepten zoals Stap-voor-stap soezen bakken
Soesjes, gevuld met een vulling van zalm en monchou recept ...
1 juli 2005 Een waanzinnig leuk voorgerechtje of eventueel borrelhapje. De soesjes worden gevuld met zalm, monchou en kruiden.
Vergelijkbare recepten zoals Soesjes, gevuld met een vulling van zalm en monchou ...
Soesjes met zalmmousse
Het borrelhapje bevat de volgende ingrediënten: vis, roomboter, zout, zelfrijzend bakmeel, eieren, boter of margarine (om in te vetten), gerookte zalm, limoen, ...
Vergelijkbare recepten zoals Soesjes met zalmmousse
Soesjes gevuld met sinaasappelvla recept
9 okt 2004 INGREDIENTEN 20 personen. Soesjes: 75 gr margarine 25 gr boter 200 ml water 1 tlpl zout 1 tlpl baking powder 100 gr tarwebloem 3 st eieren
Vergelijkbare recepten zoals Soesjes gevuld met sinaasappelvla
45 lekkere hartige hapjes voor oudjaarsavond en andere ...
28 dec 2015 Heel veel lekkere hartige hapjes met vlees, vis en ook vegetarisch. Waaronder kleine ... Gevulde-eieren-met-tonijn-en-pesto 13.Tonijneitjes 14.
Vergelijkbare recepten zoals 45 lekkere hartige hapjes voor oudjaarsavond en andere ...
Hartige soesjestoren recept
5 dec 2007 Hartige soesjestoren. ... Bak de soesjes ± 10 min. in het midden van een voorverwarmde oven (225°C) gaar. Laat ze 10 min. in de uitgezette ...
Vergelijkbare recepten zoals Hartige soesjestoren
Croquembouche recept
30 dec 2011 Traditioneel Frans dessert van soesjes gevuld met (banketbakkers)room. Veel werk, maar het geeft een kick als ie op tafel staat!
Vergelijkbare recepten zoals Croquembouche
Slagroomsoesjes recept
6 april 2004 Bak de soesjes ong. 30 minuten in een voorverwarmde (hetelucht)oven op 200? C. Na het bakken de soesjes aan de onderkant open knippen ...
Vergelijkbare recepten zoals Slagroomsoesjes