Kersen-ricottamousse
Week de gelatine ca. 5 min. in ruim koud water. Laat de kersen uitlekken en bewaar de siroop. Snijd de kersen in stukjes en klop de slagroom stijf met de suiker.
Vergelijkbare recepten zoals Kersen-ricottamousse
Tweekleurenmousse
Een lekker recept. Het nagerecht bevat de volgende ingrediënten: kersen (op siroop (350 g)), gelatine, suiker, pure chocolade (in stukjes), volle melk, slagroom ...
Vergelijkbare recepten zoals Tweekleurenmousse
Chocolademousse
Chocolademousse van pure chocolade, ricotta, crème fraîche, bruine suiker, Tony's ... Hak de glühwein-chocolade in stukjes en schep door de mousse.
Vergelijkbare recepten zoals Chocolademousse
Chocolademousse zonder ei recept
Een hemels chocolade dessert met maar twee ingrediënten! En erg makkelijk! Na een paar uur koelen kun je de stijf geworden mousse ook gebruiken om ...
Vergelijkbare recepten zoals Chocolademousse zonder ei
Gevulde flensjes met warm fruit
2 dec 2012 Op de Hotelschool maakte ik vaak geflambeerde flensjes met kaneelijs maar deze gevulde flensjes met ricotta mousse is ook super lekker en ...
Vergelijkbare recepten zoals Gevulde flensjes met warm fruit