Recepten100.nl Recept dat u wilt koken en proeven

Gamba-pintxos met peterselieolie

Gamba-pintxos met peterselieolie

Breng de peterselieolie op smaak met zout en (versgemalen) peper. Verhit de ... Lekker als dip bij versgebakken brood of over een stukje gegrilde vis. print ...

Vergelijkbare recepten zoals Gamba-pintxos met peterselieolie

Frisse salade met brie, mandarijn en yoghurtdressing

Frisse salade met brie, mandarijn en yoghurtdressing

16 sept 2014 Serveer met stokbrood. Eet smakelijk! Tip: Ook lekker om zelf je dressing te maken, met yoghurt, munt, peterselie, olijfolie, azijn, peper en zout!

Vergelijkbare recepten zoals Frisse salade met brie, mandarijn en yoghurtdressing

- Advertisement -
Pittige knoflookgarnalen

Pittige knoflookgarnalen

variatietip: Meer makkelijke recepten voor snelle gerechtjes en dips? Zie recepten elders op ah.nl/allerhande. combinatietip: Lekker met stokbrood. print. video ...

Vergelijkbare recepten zoals Pittige knoflookgarnalen

Knoflook-aardappelsoep

Knoflook-aardappelsoep

Roer de achtergehouden knoflook door 1 el olie en breng op smaak met zout. Bestrijk de sneetjes brood met de knoflookolie en gril ze 2 min. onder de ovengrill ...

Vergelijkbare recepten zoals Knoflook-aardappelsoep

Broccoli-geitenkaasquiche

Broccoli-geitenkaasquiche

Verwarm de oven voor op 220 °C. Smelt de boter. Maal het brood, de noten en peterselieblaadjes fijn in de keukenmachine. Voeg 1 ei en de gesmolten boter ...

Vergelijkbare recepten zoals Broccoli-geitenkaasquiche

Geroosterde zeebaars recept

Geroosterde zeebaars recept

19 juni 2006 1 schoongemaakte zeebaars flinke hand gemengde vers kruiden: rozemarijn, thijm, wilde marjolijn, peterselie) olijfolie peper en zout uit de ...

Vergelijkbare recepten zoals Geroosterde zeebaars

Pogača (feta knoedels) recept

Pogača (feta knoedels) recept

Maak de vulling door met een vork de feta kaas, peterselie, olijfolie, en paprikapoeder te mengen in een kommetje. Maak elke pogača door ong. 2,5 eetlepel ...

Vergelijkbare recepten zoals Pogača (feta knoedels)