Cote de boeuf met sjalotjes in rode wijnsaus recept
8 nov 2013 Mooi gerecht met standign rib roast, oftewel een dubbele cote de boeuf.
Vergelijkbare recepten zoals Cote de boeuf met sjalotjes in rode wijnsaus
Côte de boeuf met rozemarijn en krieltjes
Verwarm de oven voor op 150 °C. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi met peper en eventueel zout. Pel de sjalotten. Breng een pan met water ...
Vergelijkbare recepten zoals Côte de boeuf met rozemarijn en krieltjes
Biefstuk van de haas met sjalot en rode wijnsaus recept
Een makkelijke saus van rode wijn en sjalot met een vleugje balsamico-azijn wordt over ... Biefstuk van de haas met sjalot en rode wijnsaus ... Beef Wellingtons ...
Vergelijkbare recepten zoals Biefstuk van de haas met sjalot en rode wijnsaus
Côte de boeuf met rodewijnjus
Dep het vlees droog met keukenpapier. Bestrooi met peper en zout en laat op kamertemperatuur komen in ca. 45 min. Verwarm de oven voor op 150 ºC.
Vergelijkbare recepten zoals Côte de boeuf met rodewijnjus
Klassieke rode-wijnsaus
Pel de knoflook en de sjalotten en snipper de sjalotten heel fijn. Fruit de sjalot 5 min. in de boter in een wijde (saus)pan. Schep de knoflook, de tijm en de laurier ...
Vergelijkbare recepten zoals Klassieke rode-wijnsaus
Boeuf bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees) ... 12 sjalotten; 1 teen knoflook; 1 el bloem; 300 ml volle rode wijn (Bourgogne); 190 ml vleesfond (pot à ...
Vergelijkbare recepten zoals Boeuf bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
Hertenbiefstuk met rode wijnsaus en aardappelpuree
5 okt 2016 Verwarm de oven voor op 200 graden en pof de knoflook in de oven voor 10 minuten. ... Leg de sjalotten op een stuk aluminiumfolie en breng ze op smaak ... 500 gram hertenbiefstuk; 300 ml rode wijn (bv. een côte du Rhône) ...
Vergelijkbare recepten zoals Hertenbiefstuk met rode wijnsaus en aardappelpuree
Recept 'onglet met merg, rode wijnsaus en gebakken ...
8, krielaardappeltjes. 2, stukjes merg van ongeveer 10 cm lang. 2, sjalotjes, grof gesnipperd. 375 ml, rode wijn. 200 g, bruine kalfsfond (gelatinevorm).
Vergelijkbare recepten zoals Recept 'onglet met merg, rode wijnsaus en gebakken ...
Rode wijnsaus met sjalotjes recept
25 okt 2009 Laat in een sauspannetje de boter lichtbruin worden. Voeg de gesnipperde sjalotjes toe en fruit 3 minuten of tot ze glazig en zacht zijn.
Vergelijkbare recepten zoals Rode wijnsaus met sjalotjes
Biefstuk met paddestoelen-wijnsaus recept
Foto recept: Biefstuk met paddestoelen-wijnsaus. 1 / 2 Foto ... Gril de entrecotes tot de gewenste gaarheid. ... Biefstuk van de haas met sjalot en rode wijnsaus ...
Vergelijkbare recepten zoals Biefstuk met paddestoelen-wijnsaus
Recept 'varkenshaasje met reductiesaus van rode wijn'
Stoom de aardappelen samen met de sjalotten even voor zodat ze al half gaar zijn. ... Plaats de pan onafgedekt in de oven zodat het vlees mooi verder gaart.
Vergelijkbare recepten zoals Recept 'varkenshaasje met reductiesaus van rode wijn'
Côte de boeuf
Verwarm de oven voor op 125 ºC. Dep het vlees droog met keukenpapier. Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn en snijd fijn. Doe in de vijzel. Boen de ...
Vergelijkbare recepten zoals Côte de boeuf
Entrecote met rode-wijnkaramel en gepofte knoflook
... vlees, (olijf)olie, knoflook, verse Provencaalsekruidenmix (20 g), sjalotje, volle rode wijn, vleesfond (380 ml), ... Rode-wijnkaramel rond entrecotes druppelen.
Vergelijkbare recepten zoals Entrecote met rode-wijnkaramel en gepofte knoflook
Entrecote provencale recept
4 maart 2010 INGREDIENTEN 4 personen. 4 entrecotes 1 pond tomaten 1 sjalotje ... 0,25 dl rode wijn peterselie ... Giet wat van de braadboter bij de tomaten/wijnsaus en roer door. ... Restaurantwaardige Boeuf Bourguignon van chefkok.
Vergelijkbare recepten zoals Entrecote provencale